Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Multiculturele avonden met wereldmuziek en gezellig samenzijn!

 U kan er mensen ontmoeten, dansen, praten, iets drinken, genieten van wereldmuziek, deelnemen aan een activiteit of workshop,...

Waar?:

Dienstencentrum De Garve (OCMW BRUGGE)

Pannebekestraat 33

8000 Brugge

© michel vanneuville - artikel in Het Nieuwsblad van 12 januari 2012
Auteur: (tds)mvn
BRUGGE - De Stedelijke Raad van Buurtwerken heeft haar tweejaarlijkse prijs uitgereikt aan de Brugse vzw Ûze Plekke. Dat is een onderscheiding die initiatieven bekroont die positief bijdragen aan het samenbrengen van mensen in Brugse buurten. 'Ûze Plekke, een vereniging die de strijd aangaat tegen armoede en uitsluiting, past perfect in dat plaatje', aldus schepen van Welzijn Martine Matthys (CD&V), die een cheque ter waarde van 500 euro mocht overhandigen aan de mensen van Ûze Plekke. Een bijhorende geldprijs van 250 euro ging naar NSanga vzw, een Brugse vereniging die zich inzet voor de allochtone inwoners.

"De prijs van stedelijke raad van buurtwerken" wordt tweejaarlijks uitgereikt aan initiatieven die positief bijdragen aan het samenbrengen van mensen in Brugse buurten. De stedelijke raad van buurtwerken beloonde nu in 2011 vrijwilligersinitiatieven, die mensen uit kansengroepen hebben gestimuleerd om deel te nemen aan het sociale leven in de buurt of die mensen van de buurt hebben uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten van kansengroepen en zo de integratie hebben bevorderd.