vzw Nsanga is een vrijwilligersvereniging van allochtonen en Belgen.

multiculturele avond met wereldmuziek en gezellig samenzijn
INTEGRATIE:
Vandaag heeft het woord integratie verschillende betekenissen. Iedereen interpreteert het woord integratie op zijn manier, om zijn eigen positie te kunnen verdedigen. Voor ons betekent “integratie”: actief deelnemen aan de verschillende activiteiten van het land, met als doel de samenleving samen op te bouwen en het verbeteren van de eigen leefomstandigheden.
eucharistieviering op de parochie Christus Koning in Brugge minivoetbalmatch tegen buurtwerk Stubbekwartier Vlaamse volksdansavond
multiculturele avond met wereldmuziek en gezellig samenzijn
Op basis van die idee, willen we een dynamiek rond vzw Nsanga creëren, om samen ons leefmilieu op te bouwen. Nsanga helpt hierbij via het organiseren van activiteiten en hoopt hiermee anderen te kunnen stimuleren om hier te werken, hier te kunnen leven met hun gezin en de taal van hier te leren kennen om het communiceren te vereenvoudigen,...
Onze ervaringen in ons land van afkomst, onze ervaringen tijdens ons verblijf hier en onze schoolopleiding, zijn de serieuze basis waarop we de productieve mogelijkheden en nieuwe kracht in onze leefomgeving lanceren.